Marginer skilte lagene i semifinalen – Drammen
Alle foto : Roy Johnsen Amedia

Marginer skilte lagene i semifinalen

En heroisk innsats av gutta

Det var en revansjesugen gjeng som dro fra Drammenshallen søndag. Nå skulle vi virkelig vise det norske folk og Elverum at 11 måls tapet i Drammenshallen ikke er representativt for hva vi kan.
Og det kan vi fastslå like godt først som sist, at det klarte vi virkelig. Forrige kamp lå vi under både 0-5 og 2-8 , denne gangen var vi på fra start og leverte en forsvars kamp det er lenge siden vi har klart.
Olafsson og Gommerud Våg bandt forsvaret sammen og alle gjorde en heroisk innsats for å stoppe Elverum. Noe som medførte at Sander Heieren bakerst fikk lettere arbeidsforhold , så han kom inn i kampen.
Utover i første omgang ledet vi med 3 mål en periode før Elverum tok seg inn som gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 15-15.

Alexander Westby toppscorer med 8 mål (arkivfoto: Roy Johnsen)

Annen omgang startet som første omgang endte. Lagene skiftet på å ta ledelsen før Elverum fikk festet et lite grep og gikk opp i tre måls ledelse etter 9 min. Men vi henter det inn igjen og kampen er jevn frem til det står 24-24 etter 19 min. av omgangen. Da har vi muligheten til å gå i ledelsen for første gang i omgangen , men Emil Imsgaard i Elverummålet reddet straffekastet. De neste 5 minuttene vinner Elverum 3-0 og kampen begynner i realiteten å nærme seg avgjort. Vi kjemper helt inn men kommer dessverre aldri nærmere enn 30-28 som blir sluttresultatet.

Sander kåret til DHK`s beste spiller i går. (Arkivfoto: Roy Johnsen)

Hele laget skal ha ros for innsatsen i går. Det ble jobbet knallhardt i 2×30 minutter og vi fikk stoppet de farlige skytterne til Elverum. Forsvarsjobben gjorde at Sander fikk kommet inn i kampen og ble kåret til BB. Vi velger også å nevne Alexander Westby som gjør 8 mål på 8 forsøk på sine gamle lagkamerater.

Vi spør Kristian Kjelling etter kamp om en uttalelse , og han sier følgende: Jeg er stolt av gutta rett og slett. Flott innstilling og klare for krig fra start. Veldig mange fine opplevelser i kampen. Synd det ikke holder hele veien inn, men vi får dessverre litt dårlig uttelling på skudd i andre omgang i etablert angrep. Noe som gjør at vi ikke klarer og dra dette i land.
Nå handler det bare å gjenskape denne følelsen og prestasjonene inn mot kampene fremover også.

Første kamp er mot Nærbø onsdag 25/11 kl. 17.00. Denne kampen går for tomme tribuner, men du ser kampen på direktesport.no