Endelig semifinale i cupen – Drammen
Alle foto : Roy Johnsen Amedia

Endelig semifinale i cupen

I dag reiser gutta til Terningen Arena for å møte Elverum i cupen. Dette er siste hinder på vei mot en finale, men på langt nær noe lite hinder.
Sist vi møtte Elverum var for tre uker siden. Da ble det en slitekamp for vår del , og Elverum kunne dra hjem med 11 måls seier.
I denne kampen kom vi på etterskudd fra start og lå under med 6 mål. Deretter hadde vi en god periode som gjorde at vi nesten kom ajour og kun et mål bak. Det var det nærmeste vi kom og kampen endte med et 11 måls tap.
I dagens semifinale så er vi avhengig av at både forsvars- og keeperspillet er på vårt beste.
Vi må stoppe skytterne, med en Holand Pettersen som prikkskyter på sine beste dager, vi må stoppe Pujol, Schønningsen og Mathe. Vi må hindre Blonz og verdensstjerna Abalo fra kantene og vi må hindre for mange innspill til Langaas og Solstad på strek. Vi må også overliste en Torsten Fries i buret , som stenger helt på gode dager. Som laget til Elverum ser ut nå , så har de klassespillere nok på alle plasser til å stille to lag i Rema-1000 ligaen.

Espen mot Elverum

Det blir viktig for oss at vi er på ballen helt i fra start så vi ikke kommer på etterskudd.
Espen Gommerud Våg som scoret 7 mål fra strek i forrige kamp blir en viktig brikke for oss , sammen med Oskar Olafsson. Når de lykkes i å binde forsvaret sammen så er vi gode defensivt, noe som vil være nøkkelen for å være med helt inn i dag. Om vi får til det og Sander har dagen, ja da kan det bli veldig moro.

Kristian Kjelling

Hva sier så vår trener Kristian Kjelling om kampen:
Vi gleder oss veldig til nok en batalje mot Norges beste lag. Vi har jobbet hardt med å komme opp i intensitet og det tørre å spille med mer mot enn det vi gjorde sist vi møtte de.
Elverum er gode, men vi har også veldig god tro på egne ferdigheter og vet at om har dagen, så kan vi matche de.

Vi krysser fingrene for at dette er dagen.
Kampen ser du på TV2 Sport. Kampstart kl. 15.45.