Før kampen mot Sandefjord – Drammen

Før kampen mot Sandefjord

Blir det to poeng ikveld?

I kveld reiser vi til hvalfangerbyen for å møte Sandefjord. Dette er nå første kamp etter halvspilt serie.
Vi møtte Sandefjord i Drammenshallen i årets første kamp i Rema-1000 ligaen. Det ble en kamp vi styrte fra start og som endte med 7 måls seier. I etterkant viste det seg at Sandefjord hadde benyttet en spiller som ikke var spilleberettiget , og derfor ble kampen satt til 0-0.

Før dagens kamp ligger vi på 6 plass og Sandefjord ligger sist med sine 3 poeng. Dette blir allikevel en tøff match, og hjemmelaget har vist at de i sine beste stunder slår gode lag, noe de viste ved å slå Kolstad med 4 mål hjemme i Jotunhallen.

Viktor møter gamle lagkamerater

Viktor Norberg møter igjen sine gamle lagkamerater og kampen blir jo selvfølgelig ekstra spesiell for han. Viktor er vår toppscorer hittil i år med 48 spillemål, og på Sandefjord er det unggutten Magnus Langeland som er toppscorer med sine 44 mål.
Kristian sier følgende før kampen: Vi har jobbet gått i denne perioden uten kamper og er forbrett på en vrien bortekamp. Taktisk sett så må jeg som trener disponere belastningen på spillerne i forhold til alle kamper som kommer på løpende bånd i løpet av kort tid. Alle kamper lever sitt eget liv og vi går for seier i kveld.

Kampen starter kl. 18:30 og kan sees på DT/DirekteSport.