Før kampen mot Elverum – Drammen

Før kampen mot Elverum

Ny vanskelig kamp venter.

Etter en heller svak kveld mot Kolstad , så satser vi alt på å reise oss mot Elverum. Det er ingen tvil om at laget fra de dype skogene, med masse erfaring fra Champions League er store favoritter, samtidig som vi vet at kampene ofte blir jevne og tøffe.
Det som er helt sikkert er at vi må heve spillet vårt både forover og bakover for å kjempe om seieren.
Elverum har før denne sesongen mistet et helt lag som kunne kjempet i toppen av Rema-1000 ligaen. Kan nevnes Sebastian Hennberg og Lukas Sandell som gikk til Aalborg, Magnus Fredriksen som gikk til Wetzlar i Tyskland og ikke minst Sigvaldi Gudjonsson som gikk til den polske toppklubben Kielce.
Erstatningene for disse er heller ingen hvemsomhelst, med bl.a Josef Pujol , Dominik Mathe , Simen Schønningsen og sist men ikke minst verdensstjernen Luc Abalo fra PSG. Så det er ingen tvil om at Elverum også i år kommer til Drammenshallen med et slagkraftig lag.

Westby møter gamle lagkamerater

For Alexander Westby blir denne kampen spesiell, etter noen gode år for Elverum , skal han nå spille mot dem.
Til DHK media sier Alexander Det blir spesielt å møte Elverum som er en klubb jeg har opplevd mye med og hvor jeg har et godt forhold til mange av spillerne og lederne. Jeg gleder meg selvfølgelig til å se igjen de jeg har spilt med de siste to sesongene og tror det blir en veldig spennende kamp.
For vår del vil det bli veldig viktig å løfte oss mange hakk fra onsdagens kamp mot Kolstad. Vi er avhengig av å ha en høy intensitet i spillet vårt og få tenningsnivået opp der det skal være. Selv om Elverum er favoritter , så har jeg troen på at hvis vi gjør en god kamp så har vi muligheten til å ta et poeng eller to avslutter han.

Kampen spilles så sent som 20.30 og sendes på TV2 Sport.