Før kampen mot Kolstad – Drammen

Før kampen mot Kolstad

Revansjerer vi 10 måls tapet fra i fjor?

Kolstad er et lag vi har slitt med de seneste årene. Vi har tapt de siste fire oppgjørende mot klubben fra Trøndelag. I den siste bortekampen i november i fjor tapte vi hele 31-21.
Kolstad har i likhet med oss mistet noen viktige spillere. William Aar har gått til Danmark, Tom Kåre Nikolaisen har gått til Tyskland, Roar Forbord og Daniel Brandmo (hentet inn igjen for resten av sesongen nå) har lagt opp. De har forsterket stallen sin med bl.a den sterke strekspilleren Rasmus Mølgaard Liholt som kom fra Halden før denne sesongen, og tidligere DHK spiller Adrian Aalberg som dessverre har pådratt seg en korsbåndskade. God bedring Adrian.
Kolstad har en av eliteseriens beste keepere gjennom mange sesonger i Eggen Rismark. Han er kapabel til å stenge buret helt når han har dagen. De har i tillegg en sterke skyttere i Gabriel Ostad Setterblom og Rasmus H. Carlsen, i tillegg til to gamle kjenninger for oss i DHK Håkon Vidar Følstad og Ronald Putans.

Kristian Kjelling forventer en tøff kamp

Vi går inn i en tøff uke nå med Kolstad borte og Elverum hjemme. Vi har fått tanket litt energi i forrige uke og håper det vi slå ut i en god fight i kveld og helst to poeng hjem til Drammen sier Kristian før kveldens match.

Kampen ser du på direktesport.no kl. 18.00