Flere spillere tatt ut på landslag – Drammen

Flere spillere tatt ut på landslag

Det gror godt i Drammen Håndballklubb

I starten av november er det landslagssamlinger for Rekrutt- Junior- (LM00) og U-landslag (LM02) , i tillegg til EM kval. for herrer.

For vår del betyr det at mange av våre spillere skal representere sine respektive landslag.

Oskar tatt ut på Islands landslag

Oskar Olafsson har i år spilt fantastisk i DHK-trøya. Denne sesongen har han spilt både forsvar og angrep og han har løst begge oppgavene fantastisk. Dette har blitt lagt merke til også på Island og han skal nå representere sitt land i EM kvalik. mot Litauen og Israel. Begge kampene blir spilt på Island.

Sander på rekruttsamling

Vår talentfulle keeper Sander Heieren er tatt ut på samling for rekruttlandslaget i Skien. Her er han tatt ut som en av to keepere på en samling som , pga covid-19, bare er for spillere som spiller i Norge.

Ola på Juniorlandslaget
Kristoffer på Juniorlandslaget
Viktor på Juniorlandslaget

På Juniorlandslaget (LM00) har vi ikke mindre enn 3 stykker representert. Det er Ola H. Lillelien, Kristoffer Raastad Hoel og Viktor P. Norberg. Dette er alle gutter som er godt etablerte i Rema-1000 ligaen. Ola og Kristoffer som kantspillere og Viktor som venstrehendt bakspiller.

Nikolai på U-landslaget
David på U-landslaget

Nikolai Moe og David Valderhaug er begge to tatt ut på U-landslaget (LM02) Begge disse har tatt store steg i DHK drakta i år. Nikolai som spilleopplegger med godt overblikk, i tillegg til overraskende skudd fra diverse posisjoner. David med skudd som er helt i toppen når det gjelder kraft og fart. Begge disse har en stor fremtid innen sporten vi er så glad.

Vi i DHK er utrolig stolte av å ha så mye flotte spillere som skal representere sine land og vi gratulerer alle sammen og ønsker lykke til.