Klar seier i Målkampen – Drammen

Klar seier i Målkampen

Gutta spilte inn kr. 210 000 til klubben

De siste kampene mot antatt svakere motstand, har vist noen startvansker hos DHK mannskapet.
Dette viste seg ikke gjeldene i går. Det virket som om tenningsnivået var helt annerledes enn i de foregående kampene. Om bidragene pr. scoring til Målkampen 2020 hadde noen innvirkning vites ikke, men gutta var iallfall på fra start.

Allerede etter 12 min hadde vi opparbeidet en 4 måls ledelse, som vi holdt utover i omgangen, helt til vi på slutten økte den til en 6 måls ledelse til pause.
I andre omgang brukte vi kun 8 min før vi var oppe i en 10 måls ledelse og kampen var da avgjort for en god stund siden. Vi fortsetter å spille bra , men gjør en del bytter utover i omgangen og kampen ebber ut med en 12 måls seier 35-23.

Sindre Aho med en god kamp i går.

Bakover er igjen Oskar og Espen G Våg veldig gode. Sindre Aho gjør en av sine beste kamper i DHK-trøya, men kampens store spiller blir denne gangen Ola Lillelien med sine 8 mål på 8 forsøk. Han er i tillegg et forstyrrelses moment i 5-1 forsvaret vårt.
På slutten av kampen så kjører vi igjen med unguttene David Valderhaug og Nikolai Moe som bakspillere og begge kommer godt fra det.
Denne seieren gjorde at vi igjen er oppe på 3. plass i Rema-1000 ligaen og kun 3 poeng bak lederlaget Elverum , som i går gikk på en smell mot Haslum.

Denne uken venter to tøffe kamper. Først møter vi Fjellhammer borte på onsdag ,før vi tar imot Runar Sandefjord hjemme i Drammenshallen søndag kl. 18.00. Begge kampene kan du følge på direktsport.no. Vil du ha billett til hjemmekampen mot Runar så kjøper du den i DHK appen.