Før kampen mot Viking – Drammen
Foto: Roy Johnsen DT

Før kampen mot Viking

Foto: Roy Johnsen DT

Søndag møter vi Viking Håndball her i Drammenshallen til 7. serierunde i Rema-1000 ligaen.
Før denne kampen ligger vi på 5. plass og Viking Håndball ligger på 11.plass, men ingen må tro at dette blir noen enkel match.
Viking har mannen som ligger som nr. 2 på toppscorer statistikken i ligaen i år i Kjartan Johansen som har et snitt på nesten 7 mål i kampen fra sin bakspiller posisjon.
De kommer fra en dårlig hjemmekamp mot Bækkelaget sist hvor de tapte med 13 mål og er helt klart innstilt på å revansjere dette i søndagens kamp.


Foto: Roy Johnsen DT

Vi må finne oss i å være favoritter i denne kampen, noe vi bør takle greit. Vi viste i 2. omgang mot TIF Viking i cupen at vi holder et høyt nivå når det stemmer bakover.
Ola Lillelien fungerte veldig bra i 5-1 mot TIF Viking og det samme gjør Alexander Westby, og ellers er vi avhengige av at Oskar Olafsson binder forsvaret sammen på den måten han kan.
Vår strekspiller Joakim Hykkerud gifter seg lørdag med sin utkårede Camilla Groth men stiller allikevel opp til kamp på søndag. Vi i DHK gleder oss på Joakim og Camilla sine vegne og ønsker dere all mulig lykke .