Klare for semifinale – Drammen

Klare for semifinale

Knuste TIF Viking i kvartfinalen

Kvartfinale i cupen er det alltid knyttet en viss spenning til. Selv om vi møter et lag fra 1.divisjon så vet vi at vi ikke skal senke oss noe særlig før de er helt på høyde med oss.
Sånn var det til tider i 1.omgang i går. Vi sliter litt både forover og bakover og en god Pål Kalvenes i TIF Viking sitt mål, i tillegg til et godt offensivt forsvar gjorde det vanskelig for oss. Lagene går til pause med 15-13 ledelse til oss.

Ola var endelig tilbake

Andre omgang blir en helt annen kamp. Vi begynner å få noen redninger bakover og får noe enkle mål forover. Vi har en aktiv Ola Lillelien i 5-1 forsvar som jobber utrolig bra , helt til krampa bokstavelig tar han.
Etter kun 8 minutter av omgangen er vi oppe i en måls ledelse og ser oss aldri tilbake. De første 20 minuttene i 2. omgang vinner vi 14 – 4 og sluttresultatet blir til slutt 35-21.

Oskar gjorde en kjempekamp

Juryen i hallen denne kvelden kåret fortjent Oskar Olafsson til banens gigant. Oskar gjorde mer enn en manns jobb i forsvar og bidro med 5 mål fremover i tillegg til assists. Håndball-tv snakket med Oskar etter kampen og han sier at han føler seg bedre trent enn på lenge og det kan vi se i kamp etter kamp.
Viktor Norberg ble toppscorer i kampen med 7 mål.

Kristian oppsummerer kampen slik til DHK media: Vi er godt fornøyd med kampe som til slutt ble en stor seier. Vi fikk gitt mye tid til unge spillere som leverte fint.
Kampen ble snudd med effektivt 5-1 og ikke minst litt mer nøyaktighet i avslutningene. Nå er vi i semifinalen og gleder oss til trekningen avslutter han