Klar for kvartfinale – Drammen

Klar for kvartfinale

Veien mot Spektrum fortsetter

Onsdag møter vi TIF Viking i kvartfinale i cupen. Dette er et lag som holder til i 1. divisjon hvor de ligger på 5 plass i skrivende stund.
Bergenslaget har de siste kampene vist styrke både mot Vikhammar i cupen og mot Herulf Moss i serien hvor de tok hjem henholdsvis 10 og 11 måls seier.
De scorer mye mål og har i sesongens 5 første kamper et snitt på over 31 scorede mål i kampene.
Av spillere vi bør se opp for er bakspillerne Kjetil Åndal og Miguel Pereira som bøtter inn mål i 1. divisjon, i tillegg til at de har fått store og sterke Karsten Skinnarland Enoksen fra Runar på strek.

Sindre er klar for kamp

DHK media spurte Sindre Aho hvordan han ser på morgendagens kvartfinale og han svarer dette:
Kampen mot TIF Viking kan bli tøff. De ser på seg selv som opprykkskandidat , så det er ingen tvil om at de har gnisten og motivasjonen til å gi 100 % .
Videre fortsetter Sindre: I denne kampen er vi favoritter , så det gjelder å gi alt fra start og male dem i senk. Det er et godt lag med mange bra kvaliteter vi møter. TIF Viking har ingenting å tape, så om vi slipper oss ned litt blir det en tøff og jevn match.

Kristian Kjelling

Kristian om kampen:
Vi gleder oss stort til kvartfinale i NM. Dette er et steg vi må ta for å komme nærmere Spektrum og en finale. Vi vet at vi er favoritter mot TIF Viking fra 1. divisjon, men det gjelder å være tilstede når fløyta går og ikke minst være konsentrert på arbeidsoppgavene.

Vi håper flest mulig tar plass i Drammenshallen i morgen og får du ikke sett den live så sendes den på handballtv.com