Tap mot ØIF Arendal – Drammen

Tap mot ØIF Arendal

Tung kveld i Arendal

Kampen mot ØIF Arendal ble som forventet tøff. Det startet med at vi tok ledelsen 0-1, men det var faktisk eneste gangen vi ledet denne kampen.
Vi hadde uavgjort på stillingen 6-6 men derifra og ut var ØIF Arendal 2-4 mål foran resten av omgangen. Til pause leder ØIF Arendal med 4 mål 17-13.
2 omgang starter med skuddbom og tekniske feil begge veier og etter 10 min ligger vi kun 2 mål bak, men så blir det hjemmelaget som har en veldig god periode og etter 23 min så ligger vi bak med 7 mål og kampen er i realiteten avgjort , noe Kristian også uttrykker i sin time-out. I denne time-outen bestemmer vi oss for å kjøre 7 mot 6 i angrep og prøve ut en del ting vi ikke har trent så mye på. Dette fungerer på et vis og gjør at kampen til slutt ender med 32-30 i hjemmelagets favør.

Sindre Aho ble kåret til DHK `S beste spiller

Toppscorer for DHK i denne kampen ble Sindre Aho som satte 8 mål bak en god Kristian Jurisic i ØIF Arendal sitt mål. Jesper Meinby gjorde også en god kamp fremover med 6 mål fra sin uvante høyre kant posisjon.

Kristian om kampen:
Det ble et tap der vi lå under stort sett hele kampen. Vi begynner bra bakover, men sleit fremover. Dette bildet forandret seg etter et kvarter.
Vi løser forsvaret til Arendal bedre og bedre utover kampen , men har dessverre problemer i eget forsvar. Vi får ikke stopp hverken i 6-0 eller i 5-1. Jeg er veldig godt fornøyd med instillingen og fighten til gutta, men ØIF Arendal var rett og slett bedre enn oss denne dagen.

Nå ser vi kun frem mot kvartfinale i NM mot TIF Viking. Onsdag 7/10 kl. 18.00. Møt opp og hjelp oss videre til semifinale.