Videre til kvartfinalen i NM – Drammen

Videre til kvartfinalen i NM

Trekning av kvartfinale i dag kl. 15.00

Kampen mot Fold HK ble tettere og jevnere i 40 minutter enn det mange hadde tenkt seg.
Fold HK kom til Drammenshallen helt uten respekt og fulgte oss i hele første omgang og gikk til pause ett mål bak på stillingen 12-11.
I annen omgang var kampen jevn til 10 minutter var spilt, da sa gutta tusen takk for følget og stakk sakte men sikkert i fra noe som gjorde at kampen til slutt endte med komfortabel 9 måls seier, 29-20. Fold scoret kun 4 mål de siste 20 minuttene.
Vi klarte å stoppe storskytteren Jørgen Jansrud som scoret 2 på 8 skudd, men vi slet mer med den tekniske midtbacken Peter Dahl Christensen. Han endte opp som Folds beste spiller og scoret 7 mål i tillegg til en del assists.

David fikk sitt gjennombrudd i DHK drakta

Denne kampen fikk vi for alvor stifte bekjentskap med unggutten David Valderhaug fra samarbeidsklubben ROS. David sto frem når vi trengte det som mest og banket 6 baller inn bak Folds keeper. Det blir veldig spennende å følge denne 17 åringen fremover. Han har en skuddarm som mange etablerte kan misunne han og i tillegg er han uredd. I denne kampen ble han fortjent kåret til lagets beste spiller av en meget kompetent jury som besto av Glenn Solberg og Frode Hagen.
I store perioder i dag sto vi med 17 år gamle David og 18 åringen Nikolai Moe , som også gjorde en god kamp, i to av bakspillerposisjonene. Det tyder godt for årene fremover.

Sander og Sigurd

Bakover på banen så startet Sander i mål og hadde en redningsprosent på nær 50 prosent da han overlot plassen til Sigurd de siste 10 minuttene. Sigurd ville ikke være noe dårligere og leverte samme redningsprosent.

Kristian om kampen:
Det ble en fin seier etter en litt seig 1.omgang. Gutta løfter seg godt i dag når det trengs og vi maler til slutt Fold i stykker. Veldig moro med 17 år gamle David som lager 6 mål, og ellers er jeg veldig godt fornøyd med flere av spillerne i dag.

Neste kamp for gutta nå er i Sør Amfi mot ØIF Arendal 4/10 kl. 18.00.