Nå starter NM – Drammen

Nå starter NM

Dette blir så nært et lokaloppgjør vi kommer i år.

Søndag møter vi 1 divisjons laget Fold HK til 4 runde i NM . Fold har vi møtt en gang før i år i treningskamp, noe som endte med en komfortabel seier.
Gjestene våre som har opprinnelsen sin i fra St.Hallvard har fått en litt kronglete start i årets 1. div.
De startet borte mot Viking TIF i Bergen , hvor de gikk på et 4 måls tap, før de tok i mot Falk Horten hjemme i Rykkinhallen. Den kampen endte uavgjort 32-32 etter at Fold HK hadde hatt en komfortabel ledelse stort sett hele kampen. Det de leverte de første 40 minuttene av den kampen var veldig bra.

Fold HK har en del spillere vi må passe godt på. De har et brødrepar som løsner skudd så ofte de får mulighet i Jørgen og Anders Jansrud. De har også en spilleopplegger og midtback i Peter Dahl Christensen som kan gjøre det utrolige med ball. En teknisk veldig god spiller som vi bør se opp for.. Og på streken har de en sterk Hermann Kristoffersen som puttet 9 mål forrige kamp mot Falk Horten.

Kristian sier til DHK media fredag at : NM betyr mye for oss. Vi må tilbake til sesongen 2017 for å finne vår siste NM tittel. NM er alltid viktig og vi skal gjøre alt for å nå en NM finale igjen.
Vi skal nå få på plass god følelsen som vi ikke hadde etter kampen mot Haslum. Fold HK er et første divisjonslag vi har respekt for, men vet også at vi er favoritter i oppgjøret. Vi gleder oss og er glad for at det kommer en ny kamp så raskt etter tapet på onsdag
.

Kampen går kl. 18.00 i Drammenshallen. Får du ikke sett den live så streames den gratis på handballtv.com