Tøff kveld i Nadderud Arena – Drammen

Tøff kveld i Nadderud Arena

Stolpeskuddenes kveld i Bærum

De første ti minuttene av kampen gav et klart inntrykk av hva vi hadde i vente resten av kampen. Vi satte vårt tredje stolpeskudd og Viktor Glatthard hadde fått sin andre utvisning allerede da og sånn sett var alt som det skulle i Nadderud Arena.
Stolpeskuddene fortsatte og stoppet ikke før vi hadde truffet treverket 10 ganger.

Målvaktenes første omgang

I første omgang spilte vi oss til mange gode sjanser og vi ledet på det meste 6-10 på tross av både stolpeskudd og tekniske feil, men på slutten halte Haslum innpå og 7 sekunder før pause utlignet de til 12-12.
Første omgang ble også en kamp mellom to gode målvakter i vår egen Heieren og Haslums Tjemsland. De endte henholdsvis med 9 og 10 redninger til pause.

Sander ble kåret til DHK`s beste spiller i kampen.

2. omgang startet med et Haslum overtak noe som gjorde at de ledet 15-13 etter 5 min, men vi bet oss fast og klarte etter hvert igjen å snu kampen til en to måls ledelse 18-16 etter 13 min.
Nå fulgte lagene hverandre tett og 4 min før slutt så var stillingen 23-23. Enkle tekniske feil og en god Tjemsland gjør at vi taper de siste minuttene med 4-1 og kampen med 27-24. Et tap som er ekstra surt når man tenker på alle stolpeskuddene.

Kristian om kampen:

Vi reiser skuffet hjem fra Nadderud Arena denne gangen sier Kristian Kjelling før han fortsetter: Denne kampen inneholdt en god del spesielle opplevelser. I første omgang er vi periodevis svært gode på mye, men langt fra skarpe nok i avslutningene. Vi gir fra oss en fin ledelse etter mange stolpeskudd og svake avslutninger.
I andre omgang har vi derimot mye større problemer med å komme til gode situasjoner og forsvaret slår sprekker da vi ikke holder oss til avtaler. Vi henger med hele veien, men på slutten blir det enkle feil som dessverre gjør at marginene tipper Haslums vei.
Skal jeg trekke frem noen som går foran i dag så er det Oskar Olafsson , som leverer en god kamp på tross av flere dager med sykdom. Nå blir det bare å ta frem hanskene , brette opp ermene og jobbe hardt frem mot søndagens kamp, avslutter en skuffet Kristian.