Før kampen mot Haslum – Drammen

Før kampen mot Haslum

Tøff kamp venter.

Etter forrige kamp mot Fyllingen så var den en revansjesugen gjeng som møtte opp på trening. De var ikke fornøyd med egen innsats og satser alt på å rette opp dette i onsdagens TV2 sendte bortekamp mot Haslum.

Haslum startet sesongen bra med en 4 måls seier mot Bækkelaget hjemme. Deretter fulgte et stygt 10 måls tap mot Fyllingen og 6 måls tap mot ØIF Arendal borte før de igjen tok en meget sterk ettmåls seier mot Runar hjemme i siste serierunde.
Hjemmelaget har en god keeperduo i erfarne Trond Tjemsland og unge talentfulle Thomas Langerud Kristoffersen. De har en storscorer i Benjamin Hallgren som kom fra Follo i før denne sesongen og de har en god kantspiller i Brevik som har hatt flere gode kamper i år. De har også en tøff sveitsisk forsvarsduo i Viktor Glatthard og Nicolas Suter, som blir en nøtt vi må knekke.

Westby tilbake

Forrige kamp manglet vi en av våre viktige menn i både forsvar og angrep, Alexander Westby. Han er en stadig trussel på sin kant i tillegg til å være en viktig brikke i vårt offensive forsvar.
Nikolai Moe manglet også mot Fyllingen. Han er også en mann som er viktig i angrepsspillet vårt med sine litt uventede skudd og innspill. Det blir bra å få disse med igjen mot Haslum.

Kristian Kjelling sier til DHK-media : Vi vet at utfordringen er formidabel, når vi ser måten de sikret seieren mot Runar på. Det er et fighterlag med stor fart som venter oss i morgen sier Kristian.
Selv har vi jobbet godt denne uken. Flere og flere melder seg på i treningsarbeidet og vi gleder oss nå til en periode fremover med mye kamper. Men faller først står Haslum i Nadderud Arena på menyen avslutter han.

Kampen ser du på TV2 sport og den starter kl. 19.15