Uavgjort mot Fyllingen – Drammen

Uavgjort mot Fyllingen

En god avslutning reddet poenget

Kampen mot Fyllingen ble som ventet en tøff batalje.
Kampen er jevn resultatmessig i starten, og lagene følger hverandre til stillingen 4-4 etter 10 min. Deretter scorer vi 3 på rad før Fyllingen tar en time-out. Etter time-outen er det Fyllingen som vil mest og anført av en god Igor Karlov går de til pause med ledelse 11-13.

Etter pause så er det vi som kommer best i gang og etter 5 minutter er vi oppe i en 16-15 ledelse før Fyllingen igjen snur det og har på det meste en fire måls ledelse. Vi gir oss ikke og 9 min før slutt er vi igjen ajour. Men så begynner det igjen og butte og vi gjør enkle feil og Fyllingen går opp til en tre måls ledelse med 2 og et halvt min igjen på klokka, og da trodde nok de fleste i hallen at kampen var tapt. Gutta ville det annerledes og med tre mål på de siste to minuttene klarte vi til slutt å berge ett poeng.
Artikkelen fortsetter under bilde

9 måls scorer Ola Hoftun Lillelien

Banens beste spiller i denne kampen var uten tvil Ola Hoftun Lillelien. Den hurtige vingen scoret 9 mål på sine 10 forsøk og var også god i perioder i utgruppert forsvar.
Ola sier dette til DHK-media etter kampen: Jeg synes kampen svinger veldig. Vi har perioder hvor vi spiller bra, men det er også store perioder hvor mye ikke stemmer også. Vi slipper oss ned på 90 % og da er det vanskelig å vinne håndballkamper på dette nivået.
Det er surt å ikke klare å nå målene vi setter før kamp, men nå gjelder det å se fremover mot kampen mot Haslum. Den er viktig for at vi fortsatt skal henge med i toppen
Les Kristians betraktninger under bildet.

Vi tok en prat med Kristian etter kampen i går og han hadde dette å si om kampen:
I dag er vi dessverre ikke påskrudd nok til å ta to poeng. Periodevis klarer vi å løfte oss, men det blir for sporadisk og vi føler at vi ikke sammen har den rette innstillingen til kampen. Jeg vet at gutta vil gjøre sitt beste og det er mitt ansvar, sammen med dem, å finne den rette sinnsstemningen inn mot kamp. Det klarte vi ikke i dag , men vi skal jobbe knallhardt fremover for å være 100 % påskrudd når kampene begynner. Vi vet at prestasjonene vil svinge, men det er ingen grunn til at innstillingen skal svinge, sier Kristian før han avslutter med å si: Dette er gutta og jeg klare for å ta tak i sammen som en enhet.

Nå er det en god treningsuke foran oss før vi møter Haslum i en vanskelig bortekamp på onsdag og vi tar i mot Fold HK her hjemme i Drammenshallen søndag 27/9 til 4. runde i NM.