Før kampen mot Fyllingen – Drammen

Før kampen mot Fyllingen

I dag er det Fyllingen Bergen som gjester Drammenshallen , og det er et lag som har tippet seg selv til å havne topp 4 i årets Rema1000 liga.
De har fått en del forsterkninger fra i fjor, bl.a Philip Holm som var på vei til Drammen før Covid-19 gjorde om på mange planer i alle klubber.
I tillegg har de bl.a hentet Didrik Linderud med god erfaring fra kamper med Elverum.
Fyllingen er det laget i Norge som har vært lengst i øverste divisjonen. De har vært der oppe siden 1997.
Vi møtte Fyllingen til kamp i Terningen Arena før seriestart og fikk en tøff start og lå under en lang stund før vi klarte å snu kampen og vant til slutt ganske komfortabelt.

Kristian tror på våre egne ferdigheter

Kristian om kampen:
Nå venter et av lagene som ser helt annerledes ut enn de gjorde i August. Det viste de nå da de slo Haslum med 10 mål i forrige kamp. Vi er obs på hardtskytende Inge Aas Eriksen , en nysignering fra Russland i tillegg til mange spennende gutter.
Selv tror vi på egne ferdigheter, men er også veldig bevisst på at vi må få til en bedre start enn vi gjorde forrige kamp avslutter Kristian.

Sindre gleder seg til å møte gamle lagkamerater

Sindre Aho kom til oss fra Fyllingen før denne sesongen og sier følgende om kampen mot gamle lagkamerater: Det blir veldig gøy og møte Fyllingen og mine kompiser igjen. De har vist at de har et sterkt lag, senest nå sist kamp mot Haslum. Dette blir en tøff kamp som vi må ta på virkelig alvor og krige i 60 minutter for at 2 poeng skal bli igjen i Drammen.
Kjenner vi Sindre rett så skal det ikke stå på innsatsen, det har han vist i alle kampene frem til nå. En herlig fightertype, som går foran i krigen.

Vi ønsker dere alle velkommen til Drammenshallen, og har dere ikke billett så ser dere kampen på direktesport.no