To nye poeng i en slitekamp – Drammen

To nye poeng i en slitekamp

Kjelling fikk bursdagsgaven han ønsket seg. To poeng mot Bækkelaget

La det være sagt med en gang. Dette ble en slitekamp fra start til mål. Vi scorer i vårt første angrep, men så begynner vi å gå oss fast i et godt BSK forsvar. Bakerst har de også en god keeper i Nikolai Wiig , noe som gjør at vi etter 14 min kun har scoret to mål, og ligger under 2-6.
Etter hvert får vi mer tak på angrepsspillet vårt og Sander Heieren stenger døra bakover , noe som gjør at vi går til pause på stillingen 8-9.
I pauseintervjuet sier Kristian at dette var den verste angrepshalvtimen han hadde sett siden juni. Treninger inkludert. Og det sier vel litt om hva vi slet med i første omgang.

Oskar Olafsson DHK`s toppscorer med 5 mål

2 omgang starter på en helt annet måte. Vi tar grep fra første sekund og tenningen virker til å være helt annerledes. Oskar Olafsson begynner å score fremover og forsvarskjempen blir vår toppscorer i denne kampen med 5 mål, og viser at han i år også vil være en viktig brikke forover på banen.
Saken fortsetter under bildet

Sander hadde sin beste kamp i DHK trøya

Bakerst spiller Sander Heieren sin beste kamp i DHK trøya og leverer en kamp med redningsprosent opp mot 60. Han sier i intervjuet med Direktesport etter kampen at han står bak et godt forsvar , som igjen gjør at han får de enkle redningene som gir selvtillit og følelsen av å være med i kampen. Når han da i tillegg plukker både straffer og en del 100 prosent , blir totalen veldig bra.

Kristian fornøyd med full pott på tre kamper

Kristian oppsummerer kampen

Vi får en voldsomt dårlig start; spesielt i angrep. Dette fortsetter utover i første omgang. Egentlig så er det Sander Heieren holder oss inne i kampen.
Etter å ha prestert dårlig fremover, fikk vi litt flere prestasjoner i andre omgang. Forsvaret fortsatte bra og bakre skanse i mål likeså. Dette ble en slitekamp der gutta viser god moral og vi kjemper oss fint inn i kampen og tar med oss to viktige poeng , sier Kristian til DHK media.

Nå ser vi frem mot en god treningsuke og ny hjemmekamp mot Fyllingen Bergen onsdag 16/9