Klar seier over Sandefjord i sesongpremieren – Drammen

Klar seier over Sandefjord i sesongpremieren

Nordberg med gåsehud mot gamle lagkamerater

Kristian valgte å starte kampen med de yngste og raskeste spillerene og et offensivt forsvar som skapte problemer for Sandefjord. Vi kom tidlig i ledelse 6-3 og 8-4.
Etter hvert i 1 omgang byttet han inn de litt mer erfarne gutta , og la om til 6-0 forsvar , noe som igjen gjorde at Sandefjord måtte legge om.

Moro å prøve noe nytt
Det er alltid gøy å prøve ut nye ting som trener, sier Kristian Kjelling til Drammens tidende. Samtidig føler jeg at flere av spillerne er på når vi prøver den offensive varianten. Vi ønsker å provosere frem feil hos motstander og snappe ballen når muligheten byr seg sier han i samme intervjuet med lokalavisen.

Kristian Kjelling var strålende fornøyd med svarene han fikk i første kamp

Sander sto i perioder som en levende vegg

En som har følt litt på presset inn mot sesong er vår keeper , unggutten Sander Drange Heieren (22) fra Sande. Han kom godt inn i kampen fra start og leverte en kamp med en redningsprosent på litt i underkant av 50 prosent.
Det var utrolig deilig å komme i gang og jeg følte allerede under oppvarmingen at jeg var lett og fin i kroppen og følte meg virkelig på i dag , sier Sander til DHK-media rett etter kampslutt.

Sander leverte en god kamp og ble dagens BB

Det var flere som viste seg frem i denne kampen. Bakover jobbet Olafsson og Gommerud Våg knallhardt. Lasse Thorsbye leverte en kjempekamp både forover og bakover og kroner det hele med 4 flotte scoringer.
Våre nye spillere Aho, Norberg og Westby bidro til sammen med 17 mål fremover og viser styrke kamp etter kamp. I tillegg er Sindre Aho en som setter god fart i angrepene våre.

Alexander Westby scoret 9 mål i kampen hvorav 6 på straffer

DHK stilte i denne kampen med dette laget:
Sander D.Heieren og Sigurd B. Smevik – Alexander Westby 9, Sindre A. Aho 4, Joakim A. Hykkerud 1, Viktor P. Norberg 4, Jesper Meinby 2, Espen G. Våg, Oskar Olafsson1, Lasse L. Thorsbye 4, Ola H. Lillelien 3, David K. Valderhaug 1, Nikolai N. Moe2 , Espen L.Hansen.

Nå ser vi bare frem mot neste kamp som går onsdag 2/9 borte mot Nærbø.
Kampen ser du på dt.no