Sandegutta klare til å stenge buret – Drammen

Sandegutta klare til å stenge buret

Sander og Sigurd klare for seriestart

Drammen håndballklubb satser på en ung målvaktsduo foran årets sesong. Sander Heieren 22 år og Sigurd Smevik 25 år skal i år være de som skal være bakerst for klubben i år.

Vi tok en prat med gutta dagen før kamp og begge er enige om at de er klare.
Sigurd Smevik er fra partnerklubben HK72 Sande og ble tatt opp på DHK i sommer. Han er glad for at han fikk muligheten og føler han har tatt store steg i sesongoppkjøringen. Noe han også bevist mot Halden i Grimsrud cup hvor han leverte 40 i redningsprosent.
Når vi spør Sander om hva som er styrken til Sigurd så svarer han: Sigurd er smart og god på langskudd og har evnen til å stenge buret helt i enkelte kamper.

Artikkelen fortsetter under bildet

Sander og Sigurd er klare

Sander Drange Heieren kom til DHK på slutten av forrige sesong da Mathias ble skadet. Han fikk noen kamper og fikk også prøvet seg i E-cup i heksegryta i Athen.
Heieren er 1. keeper i år og forteller at han føler litt på presset, men føler seg klar for oppgaven. Erfaringen han fikk fra Fold i fjor er god å ta med seg.
Sander forteller: Oppkjøringen har vært god, med stigning i treningene og samspillet.Han merker også at nivået er høyere på hver trening enn det han er vant og mener han bør ta steg også i år.
Vi fikk Sigurd til å fortelle litt om Sanders sterke sider: Sander er reaksjonssterk , og har stor rekkevidde . Han er nok en av eliteseriens beste på de to områdene

Våre keepere synes de samarbeider veldig bra og at de har forskjellige styrker og utfyller hverandre godt. Til slutt sier de: Vi har en fin tone og vi er gode kamerater som har kjent hverandre i mange år.

Nå er siste treningen gjort og hele DHK gleder seg til kamp og til dere som ikke har billett, kampen kan sees på dt.no / Direktesport