Klare for seriestart – Drammen

Klare for seriestart

Viktor Norberg møter gamle kjente

Endelig kan vi førstkommende søndag igjen ønske velkommen til kamp i Drammenshallen.
Det er Sandefjord Håndball som står på motsatt side av banen og de er nyopprykket til årets sesong. De har fått 8 nye spiller til årets sesong, bl.a Sander Wennberg Linnerud fra Elverum og lokale Håkon Økern fra Ros.

Vår hovedtrener Kristian Kjelling sier: Vi kommer til å møte et sterkt Sandefjord lag som bl.a har slått Haslum i oppkjøringen og nå får vi se hvor vi står. Men mest av alt forventer jeg 100 % innsats selv om vi vet at de første kampene ofte er vanskelige. Vi gleder oss veldig til å komme igang.

En av våre nye spillere Viktor Norberg vil få en spesiell debut for Drammen HK da han forlot Sandefjord HK etter forrige sesong.

Viktor sier : Det vil bli veldig spesielt å møte gamleklubben, da jeg har vokst opp i STIF som er samarbeidsklubb for Sandefjord før jeg som 16 åring debuterte på Sandefjord HK.
Videre sier han: Det var naturlig for meg å bytte klubb for videreutvikling og nye utfordringer. Da var Drammen HK et naturlig valg både pga den sportslige satsningen og at det er en klubb som ligger nær mitt hjemsted.
Videre føler Viktor at oppkjøringen for egen del har gått bra. Og vi andre har jo sett han har bøttet inn mål fra sin høyre bakspillerposisjon.

Viktor Norberg


200 tilskuere vil ha mulighet til å se denne kampen live og alle andre har muligheten til å se kampen på Amedia sine kanaler.