Klar seier mot Halden i Grimsrud Cup – Drammen

Klar seier mot Halden i Grimsrud Cup

I går møtte vi Halden til kamp i Grimsrud Cup og kampen endte med 25-30 seier, etter å ha ledet 11-18 til pause. Dette var et sterkt resultat da vi hadde en god del spillere på sykelista.

I tidligere kamper i sesongoppkjøringen har vi hatt trøblete starter og bestemte oss for å gjøre noe med dette i går. Vi starter i et fantastisk 5:1 forsvar med en solid Sigurd Smevik i mål

Guttene leverer solid fremover med mange fine kombinasjoner og vi har en 7 måls ledelse midtveis i første omgang. Deretter gjør vi noen bytter og legger om til 6:0 forsvar og går til pause med 8 måls ledelse.

I andre omgang svinger prestasjonene noe mer , men vi har full kontroll og vinner komfortabelt.

Veldig morsomt med Sigurd som får sin ordentlige debut i målet i Sander Heieren sitt sykdom fravær og leverer en redningsprosent på 40.

Oskar Olafsson har vært og er vår mest verdifulle spiller bakover på banen både i 5:1 og 6:0 forsvar og i denne kampen skal han ha mye av æren for vår gode start.

Det skal sies at mange av våre spillere fortjener en klapp på skulderen i dag. Viktor Norberg er giftig og har 8 flotte spillemål i dag. Lasse Torsbye og Joakim Hykkerud er gode på linja og Alexander Westby er dødelig på kant og setter sine straffer.