Ny playmaker til Drammen – Drammen

Ny playmaker til Drammen

Sindre Aho til Drammen HK

Sindre Aho kommer opprinnelig fra Sandefjord, men har de seneste årene spilt i Bergen, og siste klubb var FyllingenBergen. Sindre hadde kontrakt et år til i Fyllingen, men har selv bidratt til å bli løst fra kontrakten og komme til Drammen. 

Dette har Sindre å si om sin nye klubb: 

«Jeg valgte Drammen HK først og fremst fordi jeg synes dette er et sportslig steg opp fra Fyllingen og jeg synes det er utrolig spennende å være en del av et lag som skal kjempe om å ta titler. Jeg skal bidra til at Drammen håndballklubb er et lag alle hater å møte. Jeg gleder meg til å spille i Drammen og under Kjelling som trener.»

Sindre kommer til å trene med DHK for første gang i Drammenshallen i dag, fredag 5. juni kl 16.00. 

Kristian Kjelling forteller mer enn gjerne hvorfor han også gleder seg til å få Sindre på plass i blå drakt: 

«Egenskapene til Sindre med temposkifter og et bra trykk offensivt er noe vi trenger i laget. Han er aggressiv og ikke minst en dyktig duellspiller, samtidig syns jeg han har vist stor utvikling det siste året. Utover det er jeg veldig imponert over et stort ønske om å spille i Drammen, og ikke minst hvor hardt han jobbet for å få det til å bli en realitet»