DHK orienterer – Drammen
Foto: Lars Petter Engesmo

DHK orienterer

Drammenshallen og treningssentrene er stengt. Seriespillet kunne ikke fullføres og ble avsluttet før siste serieomgang. I tillegg ble sluttspillet avlyst.

Den spesielle situasjonen nasjonalt og internasjonalt rundt Korona-viruset fører til at klubbens ansatte ikke får utført jobbene sine som planlagt.  All idrettsaktivitet er stoppet, og resultatet av dette er at klubben får en betydelig nedgang i budsjetterte inntekter. Denne situasjonen vil få konsekvenser for DHK både på kort og lang sikt. Det var derfor nødvendig å gjøre strakstiltak for å sikre klubbens økonomi.

DHK gikk derfor til permitteringer av spillere, trenere og deler av administrasjonen. Dette var nødvendig for å sikre DHK sin fremtidig drift, arbeidsplasser, og vi hadde dessverre ikke noe valg.

Det er nødvendig å bruke tiden fremover til å få oversikt over konsekvensene for driften av klubben nå og fremover. DHK vil berømme alle i klubben for forståelse i denne vanskelige tiden.

Daglig leder vil utføre sitt arbeid som vanlig. Han vil være klubbens hovedkontakt og ivareta de oppgaver som er nødvendig for å sikre videre drift av klubben. Klubbkontoret vil holde åpent i begrenset tid på hverdager, men er tilgjengelige på e-post, dhk@dhk.no eller Arne@dhk.no.  

Vi tar med oss en bronsemedalje fra årets serie og Eurocup spill også til neste sesong. DHK skal fortsette å utvikle seg som klubb selv om vi må ta et steg tilbake på grunn av den spesielle situasjon som har oppstått.

Dette skal vi klare sammen og ta vare på hverandre.

Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med Arne Dokken. Med vennlig hilsen
Drammen Håndballklubb