Husk å melde dere på håndballskolen 22-25. juni! – Drammen

Husk å melde dere på håndballskolen 22-25. juni!

I uke 26 (første uka i skoleferien) inviterer DHK til Waterguard Håndballskole for alle barn i alderen 8-14 år (f. 2006-2012), og vi har åpnet for påmeldinger.

Tidspunkt: Mandag 22. juni – torsdag 25. juni
Program fra kl. 10.00-16.00
Sted: Drammenshallen, innsjekk fra kl. 9.00.

Bli med på fire uforglemmelige og innholdsrike dager i Drammenshallen. Noen av Norges mest profilerte håndballspillere og trener Kristian Kjelling kommer og deler sin erfaring med deg.

Pris fra 2490 kr pr. pers. Prisen inkluderer t-skjorte, ball, lunsj og middag. Tilleggspris 1300 kr pr. pers for hotell.

Påmelding og bestilling her eller via DHK appen. Velg «Butikk» ikonet og deretter «Waterguard håndballskole». Vipps betaling.

Rutinerte trenere
Espen Lie Hansen, Gøran Sørheim, trener Kristian Kjelling og resten av DHK-laget kommer. I tillegg kommer utenlandsproffen Emilie Christiansen


Hvem kan delta? Jenter og gutter i alderen 8-14 år (f. 2006-2012)

Overnatting på hotell? Ønsker du å bo på hotell velger du tilleggsprodukt «hotellovernatting» ved påmelding. Gangavstand til Drammenshallen (Scandic Ambassadeur Drammen). Servering av enkel kveldsmat på hotellet.

Opplegg i hallen: I løpet av uka skal vi ha mange håndballøkter i kombinasjon med lek og moro utendørs. På torsdag rigger vi til kamparena i Rema 1000 liga-standard og spiller kamper med speaker,  musikk, tribuner og lys.

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder og klubbtilhørighet. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn.

Priser
Uten overnatting: kr 2.490,- inkluderer instruksjon/trening, alle måltider (lunsj, middag og frukt), vakthold, t-skjorte og ball.

For overnatting på hotell tilkommer et pristillegg på kr 1.300,- pr deltager.

Avbestilling
Avbestilling ved sykdom må sendes skriftlig på e-post dhk@dhk.no. Klubben vil ta en vurdering av refusjon i hvert enkelt tilfelle.

Ofte besvarte spørsmål:

Hvordan betaler vi?
– Påmelding og betaling skjer direkte via DHK appen eller dhk.woow.no Velg «Butikk» og deretter «Waterguard håndballskole» for påmelding. Vi benytter billettsystemet Alpha Entrance og du betaler med VIPPS.

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med vennene mine. Kan jeg det?

– Ja, selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre og forsøker å tilpasse oss innsendte ønsker så langt det lar seg gjøre.

Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
– Ja. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller. For hyperallergier anbefaler vi å ta med egen mat.

Restriksjoner

Det er viktig at både deltakere og foreldre føler seg trygge under håndballskolen. Vi har vakthold på hotellet som er tilgjengelig for alle deltakerne. Vi går egne nattevakter i tillegg til hotellets vanlige betjening. Vi vil på informasjonsmøtet første dag orientere mer om hvilke regler vi setter for at alle skal få et trygt og fint opphold.
Publisering av bilder fra håndballskolen på dhk.no og vår Facebookside/Instagram.
I henhold til Personopplysningsloven er bilder av utøvere, trenere, ledere og andre deltakere på våre håndballskoler/akademier likestilt med personopplysninger. Bilder av gjenkjennbare personer er å anse som personopplysninger, men det kan være vanskelig å definere hva som er identifiserbare bilder. Drammen Håndballklubb vil derfor utøve et forsiktighetsprinsipp. Dersom foreldre/-foresatte ønsker å fjerne bilder som er publisert fra idrettslagets hjemmeside vil vi selvsagt imøtekomme dette så raskt som praktisk mulig. Dersom man ønsker å reservere seg mot bruk av alle bilder generelt må dette meddeles oss spesielt!

Ansvarsfraskrivelse

Om det er deltakere som ikke følger avtalte regler, vil foresatte bli kontaktet.

Annet:

Noe uklart eller har dere andre spørsmål? Ta kontakt via mail dhk@dhk.no