Bli Grasrotgiver i dag! – Drammen

Bli Grasrotgiver i dag!

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Ønsker du å knytte grasrotandelen din til Drammen Håndballklubb?

Slik går du frem:

Du kan registre deg som grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS «Grasrotandelen 970022562» til 60000.

Generelt om Grasrotandelen:

  • Norsk Tippings kunder kan øremerke sju prosent av summen de selv spiller for til et frivillig lag eller forening som har registrert seg som grasrotmottaker i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund.
  • For spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster.
  • Det er ca. 30 000 registrerte grasrotmottakere
  • Ca. 1,2 millioner av Norsk Tippings 2 millioner kunder har valgt seg en grasrotmottaker.

Les mer om grasrotandelen her