Signert lokalt stortalent – Drammen

Signert lokalt stortalent

Målvakta Sander Drange Heieren (21) har nylig signert med Drammen Håndballklubb og er klar fra 1. juli. Han kommer fra lokalklubben Fold-St. Hallvard, men er godt kjent med DHK fra tidlige ungdomsår.

Trener Kristian Kjelling er svært fornøyd med signeringen.

-Sander er en lokal gutt vi er kjempeglade for å få tilbake til DHK. Han spilte her på juniorlaget tidligere og har tilbragt mange timer i Drammenshallen. Han har et meget stort potensiale, sier Kjelling.

Kjelling mener unggutten er et av Norges desidert største målvakttalenter, og vi ser frem til at Sander skal vokte buret i DHK.

21-åringen er oppvokst i Sande og har bosatt seg i Drammen. Han har hatt ungdomsårene i flere lokale klubber, både HK-72 Sande, DHK G18 og St. Hallvard Håndballklubb.

Trener Kristian Kjelling og Sander Drange Heieren

Heieren har inngått en 2 + 1 årig avtale med DHK, og ser frem til å starte opp i DHK etter endt sesong.

-Jeg kjenner allerede flere på laget, bla. Boilesen, Lie Hansen og Hykkerud. forteller målvakta.

Han har hatt en spennende utvikling som keeper, og ble nylig invitert inn i varmen på rekruttlandslaget. Sander skal være med på samling sammen med resten av rekruttgutta 3-7. januar. Samlingen er lagt til Trondheim i forbindelse med oppkjøringen til mesterskap for landslaget.

DHK betegnes for mange som en av Norges beste klubber, så når muligheten bøy seg følte Heieren at dette var et riktig valg for videre utvikling.

Vi ønsker Heieren varmt velkommen i DHK.