Sykehusbesøk – Drammen

Sykehusbesøk

I dag pakket Joakim Hykkerud og Espen Lie Hansen med seg et par ballnett med håndballer og tok turen til Drammen Sykehus for å besøke barneavdelingen sammen med SuperSelma.

Det var mange spente unger på barneavdelingen i Drammen da de fikk besøk av DHK profilene, og barna stilte seg i kø for å få hver sin ball å leke med.

Noen av barna var først litt sjenerte, mens andre kastet seg rett inn i leken i fellesområdene. Espen og Joakim delte gledelig tips og triks med barna, og Espen fikk prøve seg som målvakt foran heisen til barnas store begeistring.

Etter en times lek var DHK-spillerne like svett i luggen som barna, og vi takket for et hyggelig besøk.

21. desember spiller DHK mot Elverum, og i den forbindelse ønsker vår generalsponsor i DHK, Cenika, å donere bort penger til nettopp SuperSelma. SuperSelma er en frivillig, uavhengig og landsdekkende organisasjon som skaper lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken.

Vi gjør oppmerksom på at barna og familiene som er avbildet har godkjent bruk av bildene. I dag møtte vi barn med forskjellig sykdomsbilde og behandling/oppfølging på sykehuset. Ikke begrenset til kreftsaken.

Les mer om SuperSelma

Ingen tvil at det var god kjemi mellom barna og spillerne, og flere av foreldrene synes det var et positivt besøk med lek fra noen ellers tunge dager med behandling på sykehuset.

Takk for besøket!