Peppes Pizza + DHK – Drammen

Peppes Pizza + DHK

Peppes Pizza har nylig inngått et samarbeid med Drammen Håndballklubb, og kickstarter det hele med levering av Peppes Pizza til mer enn 850 barn på søndag. Det tilsvarer mer enn 220 pizzaer levert på under 2 timer!

Daglig leder i DHK, Arne Dokken, er gla for samarbeidet med Peppes. Og ønsker de velkommen i DHK familien. Peppes Pizza går inn som «Businesspartner» i sponsorpoolen.

Peppes Pizza har i dag 2 avdelinger; Peppes Togstasjonen og Peppes Buskerud Storsenter.

Rajesh Sharma og Rashim Sharma driver begge Peppes restaurantene. De ønsker å utvide det lokale nedslagsfeltet, og ser mange muligheter i samarbeidet med Drammen Håndballklubb og ikke minst Drammenshallen som arena hvor det ferdes mer enn 350 000 mennesker hvert år. Idretten og lokalmiljøet er viktig for Peppes, og barnefamilier er en viktig målgruppe for restaurantene.

Med sine 2 restauranter har de 27 ansatte og jobber som en familie med tydelige verdier og samhold. Restauranten i Drammen er inne i sitt 8. år.

Rajesh Sharma har mer enn 30 års erfaring fra bransjen, og startet allerede opp som ekstrahjelp i Peppes i 16 årsalderen.

På søndag skal de levere pizza til mer enn 850 barn og ungdom, og da må god planlegging og logistikk til, sier Rashim. Men det har de allerede en plan på.

Vi gleder oss til samarbeidet – og ser frem til lukten av nystekt pizza i hallen på søndag!

VM-DEAL

Lørdag 30. november starter hånball-VM og i tradisjon kjører vi en håndball-deal i denne perioden🤾‍♀️🍕

Tilbud: Pizza nr. 9, 11, 15 eller 39 + 1,5 liter drikke = kr. 188,-

Når du bestiller på nett eller på app og når du henter selv.

Periode: Lørdag 30.11 til og med søndag 15.12