Forsterker laget med merittert svenske – Drammen

Forsterker laget med merittert svenske

DHK har i helgen signert den profilerte svenske bakspilleren Jonas Larholm. Han kommer fra Sävehof etter et tolvåring lagt utenlandseventyr i ulike klubber.

Larholm har gjort 211 landskamper og over 600 mål for Sverige og var med om å ta OS-sølv i London 2012. Hans utenlands karriere startet i spanske Barcelona i 2006. Etter det har han spilt i både Ungarn og Danmark, i kjente klubber som Pick Szeged, TT Holstebro og Aalborg.

”Mycket glädjande med denna möjlighet att arbeta tillsammans med Kristian och alla spännande spelare och medarbetare i denna traditionsklubb med stor potential. Jag ser fram emot att bidra med erfarenhet och kvalitet för att vi tillsamman ska ta nästa steg i utvecklingen mot toppen», uttalte Larholm selv etter avtalen ble signert med DHK.

Han har med seg familien på flyttelasset til Drammen, og har signert en avtale med DHK som vil gjelde ut sesongen. Larholm er allerede på plass i Drammen torsdag ettermiddag.

Trener Kristian Kjelling er svært fornøyd med signeringen.

«Etter at Gøran og Andrè ble skadet har vi vært på utkikk etter en forsterker på laget. Jonas Larholm er en meget erfaren spiller med mange unike egenskaper. Han har en imponerende spillintelligens og han kan uten tvil tilføre oss mye. I tillegg behersker han flere ulike posisjoner i både forsvar og angrep. Dette er en veldig spennende signering, og vi ser frem til å få Larholm på laget!», sier Kjelling.

-Jeg håper han kan være klar allerede mot Arendal på søndag, sier Kjelling optimistisk.