Forventer fullt trøkk i Trondheim – Drammen

Forventer fullt trøkk i Trondheim

Etter en kort landslagspause er vi igjen klare for ligaspill, og DHK møter i morgen Kolstad i Trondheim Spektrum. 

Trener Kristian Kjelling er spent før morgendagens kamp

DHK reiser til Trondheim som tabelltopper uten hittil å ha avgitt poeng. Kolstad står med ett tap og én uavgjort.

Kampstart lør 2. nov kl. 18.15. Kampen vises også på TV2 Sport 2. 

Trener Kristian Kjelling har følgende å si om motstanderlaget: 

– Kolstad har et særdeles tøft lag og med stor bredde i troppen. Denne kampen kommer til å bli en utfordring. De har mange gode skyttere, solid målvakt og forsvar, og er i tillegg gode i ankomsten. Og de har også mange gode individuelle spillere. 

Og hvordan skal vi slå Kolstad? 

– Vi må få satt forsvarspillet vårt og målvaktene må hjelpe oss. Og så må vi passe bedre på ballen i angrep. Det straffer seg fort om vi gjør mye feil. Og så håper jeg vi får god fart på spillet vårt. 

Hvordan er skadesituasjonen i laget før helgen?

Skadesituasjonen er i bedring. Thomas Boilesen har tatt av gipsen på hånda og er i gang igjen. Men fremdeles usikkert om han er klar på lørdag. Ola Romsaas skal nok ikke være med. Han har akkurat fått en ny behandling i kneet og hans situasjon vil vurderes fortløpende. 

Det forventes mellom 6-8000 publikummere. Vi ønsker gutta masse lykke til! Neste gang Kristian Kjelling kommer til Trondheim Spektrum, er det som TV-kommentator under EURO2020 i kompanjongskap med Daniel Høglund.