Scandic Ambassadeur Drammen + DHK – Drammen

Scandic Ambassadeur Drammen + DHK

Scandic Ambassadeur har vært en trofast samarbeidsparter av DHK i mange år, og styrker nå samarbeidet ytterligere.

Johanna Skjelbek, General Manager på hotellet er svært fornøyd med avtalen.

-Scandic har lenge hatt et tett samarbeid med håndballen i mange år, både på nasjonalt og lokalt nivå. DHK er en spennende arena for oss å komme i kontakt med andre partnere og skape business, sier Skjelbek som tok over som direktør etter Jostein Sveen da han pensjonerte seg tidligere i år.

Scandic Ambassadeur har i dag ca. 90 ansatte, og har utviklet nye konsepter utover ordinær hotelldrift. Som for eksempel ulike temakvelder i restauranten og i baren; «After work», lutefisk og fårikål-middager.

-Gjestende håndballag og barn/ungdom på Håndballskolen er naturlige gjester på hotellet hvert år. I tillegg arrangeres det forskjellige nettverksmøter på hotellet, gjerne i kombinasjon med hotellets frokostbufeet som er kåret til fylkets beste «Twinings Best Breakfast», sier daglig leder Arne Dokken. Han ser frem til å utvikle samarbeidet videre med Scandic Ambassadeur i Drammen.

Hotellet går inn som «Eksklusiv partner» i DHK.

Daglig leder i DHK, Arne Dokken, og direktør i Scandic Ambassadeur, Johanna Skjelbek