Aksel Horgen går til dansk toppklubb – Drammen

Aksel Horgen går til dansk toppklubb

Aksel Horgen (23) går til det danske topplaget Bjerringbro-Silkeborg (BSH) etter endt sesong i DHK.

Høyrevingen har lenge utmerket seg som en av ligaens aller beste spillere, og ble i fjorårets sesong 2018/19 kåret til «Årets høyre kantspiller» og «Årets spiller» i Eliteserien.  

Trener Kristian Kjelling er veldig gla på Aksel sin vegne.

-Vi er veldig fornøyd med tiden vi har hatt Aksel på laget. Han har hatt en kjempestor utvikling og bidratt masse til DHK sin utvikling. Han har jobbet steinhardt og jeg unner sjansen han nå får i en av Skandinavias største klubber.

Kjelling er også ganske sikker på at Aksel vil ta et ytterligere steg i den danske klubben, og hele laget og teamet ønsker han lykke til.

Aksel Horgen har tidligere spilt i 1. divisjonsklubben Follo før han ble hentet til Haslum i 2016. I Haslum spilte han 2 sesonger før han kom til DHK. I DHK er han nå inne i sin 3. sesong.

Unggutten er takknemlig for tiden i DHK. Han har fått mange gode venner i klubben og skryter av det flotte miljøet og treneren.

-Kristian Kjelling hadde troa på meg da jeg kom til klubben, og ga meg masse tillit. Det har vært med på å bidra til at jeg har utviklet meg som spiller.

Høyrekanten som har en haug av aldersbestemte landskamper for Norge, og er nå en del av rekruttlandslaget. Målet er å spille seg inn på A-landslaget.

-Drømmen har hele tiden vært å spille i en utenlandsklubb, og muligheten jeg nå har fått i BSV er perfekt for meg. Så det er helt naturlig for meg å gripe denne sjansen, sier 23 åringen.

Aksel har signert en 3 års avtale med BSH.

Men; Aksel skal ikke forlate oss riktig ennå og vil være fast inventar i DHK ut sesongen 2019/20.  

-Mitt fokus er 100% på DHK ut sesongen i kampen om titler, sier han bestemt.

Vi ønsker Aksel lykke til!