Gøran Sørheim ute – Drammen

Gøran Sørheim ute

Medisinske undersøkelser bekreftet fredag at Gøran Sørheim har pådratt seg en korsbåndskade i kneet. Dermed venter et langt fravær fra håndballen. I tillegg til korsbåndskadem har han også røket menisken og delvis avrevet sidebånd i høyre kne, bekrefter kapteinen ovenfor lagkompisene sine før dagens trening i Drammenshallen.

Sørheim hadde akkurat fått resultatene fra legen, og hele laget sto samlet rundt Gøran da han selv fortalte om de omfattende skadene han hadde pådratt seg.

Det var vel ikke akkurat en slik beskjed du ønsket deg, Gøran?

Nei, det var jo ikke det, bekrefter Gøran fra sidelinja, mens gutta er godt i gang med dagens treningsøkt i Drammenshallen.

Godt team rundt laget

Gøran velger å være positiv selv om han selvfølgelig er veldig skuffet over situasjonen han har havnet i.

-Jeg er i gode hender og vil bli tatt godt vare på i klubben. Både fysio-teamet i Marius og Ingrid, og fysisk trener Marko er gode å ha, når uhellet først er ute. Og jeg er fast bestemt på å trene meg opp igjen, og returnere på banen sammen med lagkompisene mine, sier playmakeren.

Hva skjedde egentlig?

-Det gikk gærnt da jeg løp i retur etter ballen og lander på kneet. Jeg kikker ned for å se om jeg landet innenfor skreken og ser at kneet popper innover og ut igjen, og da skjønte jeg at noe er galt.

-Jeg fryktet nok det værste med en gang, og bekreftelsen kom i dag.

Utrolig kjipt, men jeg må tenke fremover, fastslår Gøran.

Operasjon venter og deretter 1 år med opptrening. Vi ønsker Gøran riktig god bedring.