Solid seier i 3. NM runde – Drammen

Solid seier i 3. NM runde

DHK møtte i dag Bravo HK i 3. runde i NM. Kampen ble spilt i Tromsdalshallen. Gutta tok med seg en solid seier i Tromsø, og vant komfortabelt med 18 mål. Adrian toppscorer med 9 mål.

Trener Kristian Kjelling synes at gutta spilte en brukbar kamp, men de hadde håpet på litt mer fart i spillet og litt tøffere motstand. -Men vi gjør det vi skal og tar med oss en komfortabel seier. Ønsker å trekke frem Espen Gommerud Våg, Adrian Aalberg og Kristoffer Raastad-Hoel som utmerket seg ekstra, avslutter Kjelling.

Resultat: 24-42 (11-20)

Trekning for neste NM runde. Mer info kommer etter trekning.

DHK målscorere:

Adrian Aalberg 9, Kristoffer R-Hoel 5, Joakim Hykkerud 1, T. Boilesen 2, Jesper Meinby 3, Gøran Sørheim 5, Espen G. Våg 4, Aksel Horgen 3, Oskar Olafsson 1, Ola Hoftun Lillelien 5 og Lasse Thorsbye 4.