Glitre Energi fornyer avtalen – Drammen

Glitre Energi fornyer avtalen

Glitre Energi har vært en trofast partner i mange år, og partene går sammen inn i en ny spennende sesong.

Daglig leder, Arne Dokken, er svært fornøyd med avtalen. Glitre Energi er en stor bidragsyter i idretten lokalt, og vi er veldig takknemlig for å ha med oss Glitre Energi videre som samarbeidspartner i DHK. Glitre Energi går inn som en av våre eksklusive partnere med logo på spillerdrakt.

Glitre Energi AS er et lokalt selskap med fokus på lokal verdiskapning, og har en klar strategi om å være en aktiv og engasjert samfunnsaktør som bidrar i lokalmiljøet de er en del av.

-Vi ser at verdiene til DHK sammenfaller godt med våre egne verdier. Spesielt verdifullt er den lokale satsingen klubben er inne i. Klubben har i alt 9 lokale gutter på laget, og det synes vi er utrolig moro, sier Merete Bronsta, merkevareansvarlig i Glitre Energi.

-Vi produserer 100 % ren og fornybar energi, og utvikler infrastrukturen som bidrar til å gjør det grønne skiftet mulig, så det er ingen ulempe at også DHK ønsker å ha et større fokus og bidra til et bedre miljø, sier Bronsta.

Lokalbidraget

Med Lokalbidraget ønsker Glitre Energi å gi tilbake til lokalsamfunnet.

Ved å kjøpe strøm fra Glitre Energi får vi i DHK 750 kroner for hver ny strømkunde. Ønsker du å kjøpe strøm fra Glitre Energi gjør du det her

All strøm fra Glitre Energi er produsert på et av Glitre Energis vannkraftverk og er ett av få strømselskap i landet som har opprinnelsesgaranti på alle sine produkter.