Aksel håper på revansj – Drammen

Aksel håper på revansj

Aksel Horgen (23) går inn i sin 3. sesong i DHK-trøya. Han er fast bestemt på at laget er sterkere enn noen gang tidligere, og han mener DHK er en god kandidat til å kjempe om gullet i kommende sesong.

Personlig er han godt fornøyd med sesongen som var, men alle skadene i laget gjorde det vanskelig å kjempe helt i toppen. Høyrekanten håper på revansj.

TRAVEL HVERDAG

Foruten om håndballkarrieren i DHK trener Aksel Ullern J 16 og studerer. Han avsluttet nylig en bachelor utdannelse i Markedsføringsledelse. I sommer har han hatt noen rolige dager med familie og venner, og men kickstartet ferien med å lede jentelaget fra Ullern i årets Partillecup i Gøteborg.

STERK FYSIKK 

Lagkompisene trekker frem Aksel sine styrker enstemmig  med hans sterke fysikk og eksplosivitet på banen, i tillegg til å være en god forsvarsspiller. Aksel er heller ikke redd for å by på seg selv og forteller selv at han ofte fyrer opp under med tøys og tull i garderoben.

Høyrekanten fikk markert seg også utenfor Drammen i årets sesong, og stakk av med prisen for både «Årets spiller» og «Årets høyre kantspiller» i Eliteserien. Det må jo gi blod på tann. Og vi er spent på å følge den ambisiøse unggutten videre fra kanten.