Perfekt timing – Drammen

Perfekt timing

Jesper Meinby Pedersen på plass i Drammen

Det er en svært imøtekommende, blid og snakkesalig spiller vi møter for en prat på Scandic hotell i Drammen. Jesper Meinby Pedersen (32) har nylig signert en 2-åring kontrakt med Drammen Håndballklubb og er allerede på plass i byen med familien. Han kommer fra den etablerte toppklubben Aalborg Håndbold i Danmark.

Den profilerte spilleren har tidligere spilt mot DHK flere ganger, og har god kjennskap til spillestilen til DHK under ledelse av Kristian Kjelling.

Treneren er svært fornøyd med signeringen av storspilleren og trekker frem flere av hans styrker på banen: «Jesper er en skikkelig duellspiller og sterk på gjennombrudd. I tillegg til å være en god forsvarsspiller», skryter treneren.

Mange års erfaring fra ulike etablerte toppklubber i både Danmark og Frankrike vil være et solid bidrag til klubben. Den venstrehendte 32-åringen ønsker å bidra til å løfte laget ytterligere et hakk inn mot en spennende ny sesong med mange unge talenter på laget.

Han anser seg selv som en impulsiv og litt ustrukturert person med et smil om munnen. I tillegg til å være eventyrlysten. Det var derfor valget var enkelt for den lille familien. Timingen var perfekt for å ta steget utenfor moderlandet og til Drammen og DHK.

Som nybakt far har han en ny hverdag på flere arenaer, og han ser i tillegg frem til å bli bedre kjent med både byen, laget og lagkameratene sine.

Vi ønsker Jesper og familien velkommen til Drammen og DHK!