Partnerskap med Godt Sagt – Drammen

Partnerskap med Godt Sagt

Drammen Håndballklubb har inngått et strategisk partnerskap med Godt Sagt AS

Godt Sagt lever av å fortelle gode historier og gjøre andre synlige, og sammen med DHK ønsker de å bidra til å løfte DHK opp som et av landets ledende håndballklubber i Eliteserien.

– DHK er en sterk merkevare i regionen med mange sterke lokale profiler. Vi ønsker at publikum skal bli bedre kjent med profilene og at flere skal komme på kamp i Drammenshallen. «Det skjer mye positivt i Drammen, og DHK er definitivt en merkevare som vi ønsker å jobbe med. Vi skal bidra med å styrke DHK i regionen og være med på å løfte og profesjonalisere profilen og kommunikasjonen i klubben. Dette er noe som vi virkelig gleder oss til, sier byråleder Erik Gabrielsen i Godt Sagt AS.

– PROFESJONALISERER MERKEVAREN
Godt Sagt har etablert seg som distriktets ledende kommunikasjonshus med nærmere 40 dedikerte ansatte. Selskapet er et resultat av en fusjon av de tre bedriftene Siteman, Godt Sagt og Catapult Film som slo seg sammen i november 2017, og tidligere i år ble alle de tre avdelingene også samlokalisert i nyoppussede og moderne lokaler i Nedre Storgate i Drammen sentrum («Rådgiverkvartalet»).

– For DHK er dette partnerskapet kjærkomment, og klubben ser frem til å bygge opp og profesjonalisere merkevaren ytterligere mot partnere og publikum, sier daglig leder i DHK, Arne Dokken som ønsker Godt Sagt velkommen «på DHK-laget».