Ny utstyrsleverandør – Drammen
cof

Ny utstyrsleverandør

KlubbPro og Erima satser på DHK

Drammen Håndballklubb har nylig inngått et 4-årig samarbeid med utstyrsleverandøren KlubbPro og Erima. Avtalen trer i kraft fra 1. juli, og nye drakter og treningsutstyr er allerede på vei til Drammen.

Daglig leder i DHK, Arne Dokken, er trygge på at klubben er godt ivaretatt av sine håndballvenner, Svein Tore Moe, (medeier av KlubbPro og mangeårig generalsponsor i DHK) og daglig leder i samme selskap, Øystein Johannessen (som også kan skimte med lang fartstid i klubben, dog som spiller). Svein Tore Moe er medeier av KlubbPro sammen med andre bla. Roger Kvannli (kjent håndballprofil) og Christer Basma (Rosenborg).

KlubbPro ønsker med dette samarbeidet at flere norske lag og foreninger skal bli bedre kjent med KlubbPro og Erima. «Og hva er ikke et bedre utstillingsvindu enn Drammen Håndballklubb?» sier Johannessen.

ERIMA

Erima er en godt etablert merkevare i Europa som ble grunnlagt så tidlig som i år 1900, og er en av Europas største leverandører til fotball, volleyball og håndball. Erima leverer også til flere landslag og tysk bundesliga innen håndball og fotball. Kjente klubber innen håndball er SG Flensburg og Rein Neckar Løwen. Hovedkontoret ligger nå i Stuttgart, og 98% av vareutvalget til Erima er lagerført i Tyskland. Dette garanterer korte leveringstider til både elite- og breddelag.

KLUBBPRO

KlubbPro er en totalleverandør på sportsutstyr og leverer til idrettsklubber, skoler, bedrifter og private over hele Norge.
De leverer bla. bekledning/klubbtøy, idrettsmedisinsk utstyr, treningsutstyr, styrketreningsutstyr og arbeidstøy. Erima Sportswear og Tracker er det selskapet fører innen bekledning. Innenfor Idrettsmedisinsk utstyr så henter vi det beste fra flere leverandører og noe importerer de selv for å holde best mulig kvalitet og prisnivået nede. KlubbPro tilbyr totalløsninger for klubbene og har lager og utsalg i Lier. Her trykker de også tøy.

Vi ønsker KlubbPro og Erima velkommen i DHK!