Bølgen & Moi + DHK = Sant – Drammen

Bølgen & Moi + DHK = Sant

Bølgen & Moi har inngått en samarbeidsavtale med DHK

LOKALPATRIOTER

Det er en kjent sak at to av de tre gründerne bak Bølgen & Moibak Bølgen & Moi; Harald Berger og Toralf Bølgen, har sterk tilknytning til distriktet. Berger er fra Darbu, mens Toralfs morsslekt er fra Åmot. I tillegg har Bølgen en egen forkjærlighet for Drammen. Toralf er egentlig utdannet musiker, en utdannelse som startet nettopp i Drammen der han også bodde og jobbet på kulturskolen i to år.

Den lokale tilknyttingen var også en medvirkende årsak til at trioen etablerte seg i Drammen. – Men hovedårsaken er den positive byutviklingen og den forventede veksten. Det gjør Drammen til en spennende by for Bølgen & Moi, sier Bølgen.

MATCHER OSS GODT

Nå ønsker restaurantkjeden også å etablere seg i ett av byens toppidrettslag, og de to nye partnerne ser allerede ut til å ha funnet tonen. – Vårt mål er selvsagt å være så synlig som mulig blant så mange som mulig, og DHK og daglig leder Arne Dokken har tatt oss imot med åpne armer og mye engasjement. Det er svært få begrensninger, og det er rett og slett en fin gjeng med «ja-mennesker». Dette føler vi matcher oss godt. Så nå gleder vi oss veldig til å heie frem DHK når sesongen starter i høst, lage mat på kampene og overraske med spennende aktiviteter.

Arne Dokken er svært glad for å ha Bølgen & Moi med på laget, og sier at restaurantkjeden vil bidra til et betydelig løft til ulike arrangement i hallen. I tillegg til å bli et friskt medlem av DHK familien.

Daglig leder i Bølgen & Moi avd. Drammen, Hilde Andersen og Arne Dokken her avbildet i restauranten i forbindelse med avtaleinngåelsen.