Uavgjort i treningskamp mot Follo – Drammen

Uavgjort i treningskamp mot Follo

Avbrekk fra treningshverdagen

DHK møtte nyopprykkende Follo til treningskamp tirsdag. Kampen endte uavgjort, 32-32.

Trener Kristian Kjelling var positiv etter kampen. Han mener laget fikk et fint avbrekk fra treningshverdagen utenfor sesong. Han opplevde Follo som gira og at kampen utviklet seg positivt. Flere unggutter fikk også prøve seg. Spesielt Ola Lillelien markerte seg, og ble også toppscorer for DHK med 6 mål.

Kjelling delte også ut ros til ungguttene Nikolai Moe og Kristoffer Raastad- Hoel. Moe fikk mye spilletid og endte opp med 4 scoringer.

Follo åpnet sterkest og ved pause sto det 15–16. DHK fikk en ledelse på fire mål i starten av andre omgang, men Follo kjempet seg tilbake i kampen og sluttresultatet ble altså 32-32.