Signerer ungt stortalent – Drammen

Signerer ungt stortalent

DHK signerer et av de største talentene i Norge

«Vi er glade for å signere et av de største talentene i Norge. Nikolai Moe har hospitert hos oss i ca et år nå. Tiden var inne for å få på plass en avtale da han er en meget ettertraktet spiller, » sier Kristian Kjelling stolt.

«Nikko» skal spille i samarbeidsklubben HK 72 Sande og fortsette å gradvis integreres i DHK. Han kommer fra ROS IL der han har hatt en flott utvikling. Nikolai har spilt flere kamper for yngre landslag født 02.
Hans sterkeste kompetanser er ekstrem hurtighet, forståelse av spillet. Jeg gleder meg til å jobbe videre med Nikolai i årene som kommer, avslutter Kristian.

Et av målene til Nikolai har vært å få spille i en klubb han mener han har muligheten til å utvikle seg best mulig i. Disse utfordringene mener han at  DHK’s trenerteam og spillerstall vil gi ham. Unggutten liker nye og tøffe utfordringer, og det byr DHK på i stor grad, mener unggutten. Nikolai synes det er veldig gøy og spennendene å kunne trene og bidra i DHK. «Det føles godt og jeg er veldig takknemlig og stolt», sier han.

Nikolai var tidlig DHK fan Foto: Privat

 

Gleder meg til de kommende sesongene med utfordringer og nå nye mål med DHK, avslutter han.

Velkommen i DHK, «Nikko»!