Stor interesse for årets håndballskole – Drammen

Stor interesse for årets håndballskole

DHK arrangerer igjen Waterguard Håndballskole - meld deg på i dag!

Allerede mange påmeldte til årets sommerskole, men det er plass til flere. Ikke gå glipp av sommerens håndballeventyr, bli med!

Er du mellom 8 – 16 år og er glad i håndball? Da er dette stedet du bør være fra 24-27 juni. Kristian Kjelling , Joakim Hykkerud, Veronica Kristiansen, Espen Lie Hansen og hele DHK sitt lag kommer til å være instruktører. Vi kjører to halve dager med egen skole for keepere.
Er du mellom 14 og 16 år og melder deg på skolen så er du med i trekningen av en drømmetur med Joakim til Bundesligaklubben Hannover. 4 stk blir trukket ut.
Påmelding gjøres ved å følge linken under:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/waterguard_haandballskole_2019 eller følg denne linken

Praktisk informasjon:

Når arrangeres dette?
I 2019 arrangeres Håndballskolen mandag 24. juni til torsdag 27. juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen vil bli tilsendt på mail ca. 2 uker før Håndballskolen starter.

En av dagene eller to halve dager vil det være egen keeperskole.

Hvem kan delta?
Jenter og gutter i alderen 8-16 år.

Hvor, når og hvordan?
Vi starter opp mandag kl 10:00 og avslutter uken torsdag ca kl 15. Håndballskolen vil foregå i byens storstue Drammenshallen.
Vi åpner hallen kl 08:00 hver dag. Innsjekk fra kl. 09.00  Middagen serveres hver dag kl 17:00 i Drammenshallen. Barna hentes kl 17:30, eller etter avtale (de som ikke skal bo på hotell).

Ønsker du å bo på hotell, så vil det være i gangavstand til Drammenshallen. (Samarbeidshotell kommer vi tilbake til.)
I løpet av Håndballskolen skal vi ha mange håndballøkter. I tillegg blir det diverse konkurranser og sosiale aktiviteter på og utenfor håndballbanen. Deriblant diskotek i Drammenshallen tirsdag kveld , så husk finklær. Onsdag rigger vi kamparena i eliteseriestandard og spiller kamper med speaker,  musikk , tribuner og lys.

Instruktører
Instruktører vil være hovedtrener Kristian Kjelling i DHK og alle spillere på DHK sitt A-lag. I tillegg kommer landslagsspiller Espen Lie Hansen og Veronica Kristiansen innom!

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder og klubbtilhørighet. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn. NB! Dersom du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen, skriver du det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet, eller melder direkte på e-post dhk@dhk.no

Priser
Uten overnatting: kr 2.490,- inkluderer instruksjon/trening, alle måltider (lunsj, middag og frukt), diskotek i hallen tirsdag kveld, vakthold, t-skjorte, ball og drikkeflaske.  Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ.

Søsken-/partnermoderasjon uten overnatting: kr 1.990,-

Deltakeravgift: kr 3.590,- inkluderer det samme som over men 3 netter på hotell i tillegg.

Søskenmoderasjon med overnatting: kr 3.090

For OBOS medlemmer: MED overnatting: kr 3.090,-. UTEN overnatting: kr 1.990,-. MERK: Gjelder kun OBOS medlemmer med gyldig medlemsnummer

Avbestilling
Dersom man trekker seg:
– før 21. april vil man få refundert henholdsvis  kr 3.000,- og kr. 2000,- avhengig av bestilling av hotell eller ikke.
– før 21. mai vil man få refundert kr 1.500,-
– etter 21. mai ingen refusjon
Avbestillingen må sendes skriftlig på e-post dhk@dhk.no

T-skjorter
Str. 8-10 år, 12 år, 14 år (XS), S, M, L, XL. T-skjortene er unisex.

Ofte besvarte spørsmål:

Hvordan betaler vi?
– Påmelding og betaling skjer direkte via denne nettsiden. Vi benytter billettsystemet TicketCo og du betaler der (link over i teksten).

Er det mulig med søskenmoderasjon?
– Ja. Bror/søster betaler kr 3.090,- (med overnatting) / kr 1.990,- (uten overnatting)

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?
– Du vil motta en kvittering via e-post. Det er din bekreftelse på at påmeldingen er gjennomført. Dersom du ikke kan se å ha mottatt kvitteringen på e-post bør du sjekke søppelpost/spam.

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med venninnene mine. Kan jeg det?

– Ja, selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
– Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Restriksjoner

Det er viktig at både deltakere og foreldre føler seg trygge under håndballskolen. Vi har vakthold på hotellet som er tilgjengelig for alle deltakerne. Vi går egne nattevakter i tillegg til hotellets vanlige betjening. Vi vil på informasjonsmøtet første dag orientere mer om hvilke regler vi setter for at alle skal få et trygt og fint opphold.
Publisering av bilder fra håndballskolen på hjemmeside/Facebookside.
I henhold til Personopplysningsloven er bilder av utøvere, trenere, ledere og andre deltakere på våre håndballskoler/akademier likestilt med personopplysninger. Bilder av gjenkjennbare personer er å anse som personopplysninger, men det kan være vanskelig å definere hva som er identifiserbare bilder. Drammen Håndballklubb vil derfor utøve et forsiktighetsprinsipp. Dersom foreldre/-foresatte ønsker å fjerne bilder som er publisert fra idrettslagets hjemmeside vil vi selvsagt imøtekomme dette så raskt som praktisk mulig. Dersom man ønsker å reservere seg mot bruk av alle bilder generelt må dette meddeles oss spesielt!

Ansvarsfraskrivelse

Om det er deltakere som ikke følger avtalte regler, vil foresatte bli kontaktet.