Espen Gommerud Våg har forlenget – Drammen
Espen g våg og håvard Johannessen thw Kiel

Espen Gommerud Våg har forlenget

Drammenseren blir med på to nye år i DHK

Espen Gommerud har jobbet steg for steg og blitt en sentral mann i DHK laget anno 2019. Den høyreiste streken jobber hardt defensivt og er godt likt for sin oppofrende spillerstil og innsats for laget. Slikt arbeid belønnes og Espen har nå signert en ny kontrakt som holde ham til klubben ut sesongen 2020-2021.

På spørsmål om hvorfor Espen var interessert i en forlengelse var svaret enktelt: Drammen.

– Jeg er Drammensgutt på min hals og vil egentlig ikke spille noen andre steder. Jeg elsker å spille for byen min og alle jeg kjenner så her har jeg det helt topp.

Da Espen kom inn i laget var det et DHK som sleit både økonomisk og sportslig. Sammen med Kjelling og et knippe andre spillere har han vært med på hele reisen. Og slik som troppen ser ut nå har tiden kommet for å overta tronen.

– Neste sesong går fort våres vei. Det er vel det mest oppbrukte setningen i sportens verden, men vi har bygget sten på sten så om vi klarer å holde oss unna store skadeproblemer slik som vi har hatt i år så kan vi gå hele veien. Vi viste at selv med redusert mannskap klarte vi å hamle opp med de beste så denne oppturen vil jeg være en del av.

Av sine lagkamerater beskrives han som en rolig fyr i garderoben og ellers, med et skikkelig «killerinstinkt» ute på banen. En spiller med stor oppofrelse for sine lagkamerater og en man absolutt vil ha med seg «i krigen».

DHK er godt fornøyde med å ha med Espen Gommerud videre. Som klubb trenger DHK gode ambassadører for klubben og lokal forankring. Sammen med andre etablerte spillere som MAtthias, Gøran, Joakim, Lasse og tilbakevendte Lie Hansen, fyller Espen Gommerud dette behovet. Vi gleder oss til å ser mer av ham og resten av laget neste sesong