DHK signerer rutinert dansk høyreback – Drammen
Foto: Wikipedia

DHK signerer rutinert dansk høyreback

Jesper Mainby har signert en toårskontrakt

Igår ble det klart at 32-åringen, Jesper Meinby Pedersen har signert en toårsavtale med DHK. Jesper kommer fra Aalborg, en av toppklubbene i den danske ligaen. Fra før har han en fortid i Viborg, Mors-Thy og Massy Esson i Frankrike.

Kristian har prøvd å sikre seg Jesper lenge og var en meget fornøyd mann da signeringen var i orden.

Jesper er en dyktig kjeivhendt høyrebeck som har vært med i toppen av dansk håndball i mange år. Det er viktig for oss da vi ønsker en god miks av unge og erfarne spillere.

Kjelling trekker også frem noen av Jespers psissferdigheter som en viktig faktor for signeringen.

Han er meget solid i duellspillet spesielt bakover og flink til å bruke bredden i banen. Fremover er jeg sikker på at det duellspillet og gjennombruddshissigheten styrker oss. 

 

Jesper blir i DHK ut 2021-sesongen. Foto: Wikipedia

Men Kristian bygger lag og det er mer enn bare håndballferdigheter som må stemme for at man skal spille for DHK

– Han er en fin fyr utenfor banen som er svært godt likt i Aalborg der han er nå.  Det er noe vi ser på som et stort pluss og viktig for garderoben. Vi gleder oss til å ta i mot Jesper og familien. 

Til Drammens Tidende kunne Jesper fortelle at han gleder seg til den nye utfordringen.

– Vi har allerede opplevd mye sammen, og gleder oss til å komme til Norge for nye opplevelser og utfordringer. Jeg kjenner godt til DHK etter å ha spilt mot dem flere ganger når de har vært i Danmark på treningsleirer, og jeg var med da Aalborg spilte mot DHK i ROS Arena i august i fjor, forteller Meinby Pedersen.

– Kristian har fortalt  mye om  både laget og prosjektet, og jeg er innforstått med at jeg kan få en viktig rolle i laget med min alder og min erfaring. Den utfordringen tar jeg gjerne.