Andreas har signert for Follo – Drammen

Andreas har signert for Follo

Har spilt sin siste kamp for DHK i dennne omgangen

Andreas kom til DHK før 2017-2018 sesongen og med flere gode innhopp høsten 2017 vant han flere bestemannspriser og dannet et solid keeperduo med Mathias Holm. Som en strategi i å styrke laget ytterligere må dessverre den ydmyke og høflige svensken finne ny beitemark. Totalt spilte Andreas 38 seriekamper over to sesonger; samt 8 NM-kamper, 7 sluttspillkamper og to E-cup kamper. Han fikk med seg ett  NM-gull, ett seriesølv og én bronsemedalje.

– Ja Andreas, da er sesongen over og din siste DHK kamp er spilt i denne omgangen. Hvordan kjennes det?

– Nei det veldig tråkig å ryke ut så tidlig i sluttspillet. Man håpet jo på å gå lenger så man kunne avslutte med litt mer bravur, men slik ble det dessverre ikke.

– Kjennes det litt vemodig?

– Ja det gjør det. Vi har vært en fantastisk gruppe. Helt klart en av de beste garderobene jeg har vært i og jeg kommer til å savne å ha disse gutta i hverdagen.

– Hva står igjen som ditt beste minne fra banen i DHK da?

– Det er klart det å være med å vinne NM var utrolig gøy. Å spille foran så mange i Spektrum er jo ikke akkurat noe vi gjør hver dag dag så det var en morsom opplevelse. Men jeg kommer ikke unna Elverum-kampen nå i høst som fort blir en av mine beste kamper. Det at vi holdt helt og endelig slo Elverum var så utrolig deilig.

– Og utenfor banen?

– Som sagt så er det jo gutta en fantastisk gjeng, men så har jeg blitt veldig glad i Drammen by og fått meg kjæreste her så jeg følger meg jo litt tilknyttet byen så det er en god følelse.

– Det blir nyopprykkede Follo som er ditt neste stoppested. Hvorfor landet du på det valget.

– Nei vi tok en prat og den planen de la frem for meg virket utrolig spennende og hvordan de ønsket å bruke meg ble selvfølgelig avgjørende. 

– Nå går du inn i din tredje sesong her i Norge etter at du flyttet hjemmefra fra Sverige. Har du gjort deg noen tanker om det?

– Det å flytte hjemmefra var et stort steg. Å tørre å satse utenlands for å prøve noee nytt var skummelt, men når jeg ser tilbake på det så angrer jeg ikke. Jeg trives godt og har blitt tatt godt imot så det har vært mange flere oppturer enn nedturer med å flytte «utenlands».

Vi takker Andreas for alt han har gjort både på og utenfor banen og ønsker han alt godt videre i sin nye klubb Follo. Så satser vi på han spiller to skikkelige dårlige kamper mot oss!