DHK «blodfan» og dagens debutant – Drammen

DHK «blodfan» og dagens debutant

NIcolay Moe har fulgt DHK hele livet. Idag får han mulig sin debut for DHK

De fleste av oss har en eller annen gang i livet vært superfan av et eller annet sportslag. Når vi sov drømte vi om å score det avgjørende målet i en kjempeviktig finale. De fleste av oss får aldri spilt for drømmelaget våres. Idag kan Nicolay Moe få nettopp denne muligheten.

16 år gamle Nicolay Moe spiller til vanlig midtback for IL Ros og går på topp-idrettslinjen på Drammen videregående skole. Som en satsende 16-åring går det meste av dagene til skole, trening, spise og hvile.

Nicolay har vært fan av DHK lenge. Selv kaller han seg en ekte «blodfan».

– Jeg har sett og ser de aller fleste hjemmekampene til DHK. Det har egentlig vært slik siden jeg var åtte år gammel. Flaggbærer, maskot. Jeg har stilt på alt det der.

Hvilken kamp er det du husker best?

– Det var en kamp det spilte i Ros Arena. Det var mot Elverum, jeg husker ikke om det var liga eller cup men jeg var maskot den kampen så den står igjen som noe spesielt.

Når tok Kristian kontakt med deg?

– Jeg fikk en tekst av Kristian her om dagen. Jeg satt i klasserommet og begynte bare å smile så læreren spurte meg hva jeg smilte av; da måtte jeg bare si det.

Ja hvordan føltes det?

Det var utrolig moro. Det er jo noe jeg har drømt om så det gjorde meg skikkelig glad. Litt nervøs er jeg, men jeg håper å kunne bidra positivt og det blir en morsom opplevelse. 

 

Etter dagens kamp mot Nærbø blir det medaljeseremoni. Da skal gutta få den hederen de fortjener og bronsemedaljer etter en imponerende sesong. Kampstart er 18:00