DHK tap i Arendal – Drammen

DHK tap i Arendal

En intens og jevn håndballkamp vippet i Arendals favør

DHK reiste til Arendal med selvtillit etter en sterk hjemmeseier mot Elverum. Og som alle kamper mellom ØIF og DHK var det full trøkk fra første blås.

Førsteomgang blir en jevn affære hvor begge lag bytter på å holde ledelsen. ØIFs målvakter hadde en god kveld og gjorde det vanskelig for DHK i mange situasjoner. Men mot slutten av omgangen klarte DHK å stoppe Lindell og co og fikk inn en tremålsledelse inn til pause.

Andreomgangen startet som den første, med begge lag i fullgir. Men DHK spilte godt og økte ledelsen noe. Etter en timeout tok Arendal grep om kampen og på 10 minutter hadde Arendal scoret 7 og DHK 0. Kampen var igjen dødt løp, men Arendal hadde fått overtaket og holdt dette ut kampen.

– Vi spiller fint i 50 minutter, men 40 minutter inn i kampen taper vi 7-0 på 10 minutter. Dette ødelegger veldig for oss. Men jeg er veldig stolt av gutta som fighter, Sa Kristian etter kampen.

Resultatet blir til slutt 30-28.

Med bare én kamp igjen av grunnspillet er bronsemedaljen sikret DHK. Nærbø kommer på besøk på søndag 18:00 og vi gleder oss til årets siste kamp i Eliteserien før sluttspillet braker løs 27. mars.