DHK slo Elverum!! – Drammen

DHK slo Elverum!!

På evig lenge vinner DHK helt fortjent 26-22 over Elverum

Det har vært mange tunge kvelder i møte mot Elverum. Dette ble ikke en av de. For første gang på en liten mannsalder slo DHK kraftig tilbake og sikrer en velfortjent 26-22 seier over serielederen. Med Mathias på sykehuset, som vi ønsker å gratulere som nybakt pappa, og Aksel ute med skade var det et litt redusert DHK som møtte opp. Etter 10 minutter så det også mørkt ut for guttene. Elverum ledet 2-7 og mange fryktet at dette skulle bli enda en nedtur mot skogfolket.

Men så våknet gutta. Gøran Sørheim kommer innpå og setter fyr på hallen. Sammen med Andreas i mål, som bare sto bedre og bedre, setter DHK forsvaret og kontrer inn til utligning. Resten av første omgang blir en parademarsj og en solid 12-10 ledelse. Nå var gutta heltent og Kristian måtte roe det helt ned for å unngå å blåse av takket i hallen.

Andreomgang starter sterkt. Ledelsen øker og gutta sto godt i forsvar sammen med en Andreas «on fire». Men Elverum er serieleder for en grunn og halte sakte innpå. Til slutt tok de igjen ledelsen, og i en periode var de vi som igjen måtte jage. Mage fryktet at som mange ganger før skulle Elverum våkne mot slutten og ro det hele i land. Men det var et gir til inne i gutta, med noen gode angrep og et Elverum som stanget mer og mer i mål, snudde gutta det for andre gang i kampen og tok årets beste seier.

Andreas var selvsagt en meget fornøyd mann etter kampen.

– Dette betyr så mye. Mathias har stått fantastisk i år så det var utrolig viktig for meg å være påskrudd når jeg først fikk muligheten. Det har vært tunge stunder med skade og slikt så det å stå så bra i en så viktig kamp var en helt utrolig opplevelse. Lukas Sandel (Elverum-spiller) og jeg kjenner hverandre fra langt tilbake så det å slå han var så utrolig deilig. Jeg følte han tok første stikk i Elverum så det var «grymt».